Legyen UNASPLAZA partner

Az UnasPlaza-t azért hoztuk létre, hogy az Unas rendszerben működő webáruházak számára legyen egy olyan közös platform, ahol más webáruházakkal együtt jeleníthetik meg termékeiket. Kihasználva a nagy látogatottságot, egyszerűen szerezhet látogatókat és vásárlókat saját webáruházába. Az UnasPlaza-n egy termék részletes oldaláról az adott webáruházba lehet navigálni, tehát a termékeket már a webáruházban, az ottani feltételek szerint helyezheti a kosarába a látogató és ott is vásárolja meg.

Hogyan Vehet részt?

Ha szeretné Ön is megjeleníteni a termékeit az UnasPlaza-ban, nincs más teendője, mint elnavigálni a webáruház adminisztrációs felületén található Támogatás > Előfizetés módosítása menübe és ott bekapcsolni az UnasPlaza megjelenést. A megjelenés nem kattintás és nem jutalék alapú, hanem a webáruház termékszámának megfelelően egy jelképes havidíjat számolunk fel, amit teljes egészében az UnasPlaza hirdetésére, marketing költségeire fordítunk. A kapcsolat előfizetése után a Beállítások > Külső kapcsolatok > Piacterek menüben a kapcsolat beállításainál tudja összerendelni az UnasPlaza kategóriákat a saját kategóriáival. Ez alapján soroljuk be a termékeit a portálon.

Ha még nem rendelkezik Unas webáruházzal, a lenti link segítségével nyithat egyet. 21 napos kipróbálási lehetőség után biztos lehet abban, hogy a legjobb és legnagyobb funkcionalitású áruházat kapja, a legkedvezőbb áron.

Iratkozz fel azhírlevélre

és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!