WHISKY MESTERKURZUS

WHISKY MESTERKURZUS

Miért mézízű néhány whisky?

Hogyan készül a bourbon és a scotch?

Milyen gabonából és hogyan párolják a whiskyt?

Adjunk-e vizet a whiskyhez?

Hogyan keverjünk whiskykoktélt?

A whiskyt úgy fedezhetjük fel igazán, ha nem egyszerűen megisszuk, hanem megízleljük. Kóstoljuk.

Húsz kóstoló vezet végig az ital aromáinak és ízeinek teljes spektrumán – az islay-i tőzeg füstös, erős szagától a japán tölgy szantálfa-illatáig.

A gazdagon illusztrált kötet infografikái és fotói segítségével összehasonlíthatjuk a világ legjobb gyártói, köztük az ikonikus skót szeszfőzdék és az úttörő kézműves lepárlók whiskyjeit.

A szerző bennfentes tippjei révén a legjobb vételekhez juthatunk hozzá, sőt javaslatokat és recepteket kapunk a tökéletes ételpárosításokhoz és ízletes koktélokhoz, hogy a legtöbbet hozhassuk ki a whiskynkből.

Találjunk rá a saját whiskystílusunkra, hogy igazán élvezhessük „az élet vizét".

„A whiskyzés olyan életstílus, amelyet egyre többen vallanak magukénak, A könyv elmagyarázza, mitől jó egy whisky, honnan ismerjük fel a minőséget, és hogyan kóstoljuk szakszerűen a világ egyik legnépszerűbb italát."

Kovács Dávid Gábor. a Magyarországi Whisky Egyesület elnöke, üzletfejlesztési igazgató whiskynet. hu

A kötet adatai:

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2019

Terjedelem: 224 oldal

Adatok

ISBN:
9789633048696
Kiadó:
HVG Kiadó
-20%
5 500 Ft4 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!