Vadászok szakácskönyve

Vadászok szakácskönyve

A vadászat ősfoglalkozás, egyidős az emberrel. Évezredekkel ezelőtt, majd azt követően sok ezer évig a vadászat volt az ember "főfoglalkozása", amire az elemi szükségletek kielégítése és az önvédelem késztették. Később a civilizáció fejlődésével, az ember táplálkozásában fő szerepet játszó hús, már zömével a háztartásba vont, domestikált állatfajok egyedei szolgáltatták, a vad azonban továbbra is nagy becsben állt.
A vad a fejedelmi asztalok ínyenc csemegéjévé vált, melynek ízletes elkészítését is pazar bőkezűséggel jutalmazták. Könyvünk ezekből a vadételekből nyújt igazi kulináris gazdagsággal bemutatót számtalan recepttel és történettel.
A mű az eredeti kiadás reprint változata.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
231
Kiadás éve:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156603388
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Tolnay Kálmán
Borító ár:
4300
-28%
4 300 Ft3 096 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!