Üveges szárított paradicsom, 1062 ml

Üveges szárított paradicsom, 1062 ml

Az olajban szárított paradicsom népszerű konzerv Pugliában. A szárított paradicsom olajos elkészítése abból áll, hogy a paradicsomot lassan, napon vagy kemencében szárítják, amely elveszti a vizet, és lassan erős ízű lesz.
Az olajban szárított paradicsomot nyár végén készítik el, és egész télen fogyasztható.
Kiváló előétel például házi kenyérszeletekkel tálalva, de akár első fogás ízesítésére, vagy különféle készítmények erősebb ízesítésére is.

A paradicsom mediterrán étrendünk alapvető összetevője. Nagy hírnevet szerzett, ízének, sokoldalúságának, alacsony árának és az emberi szervezetre gyakorolt ?számos jótékony tulajdonságának köszönhetően kiemelkedik az összes zöldség közül.

Adatok

cikkód 2:
219744
2 690 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!