Usb diktafon pendrive hangra indulós vox 50 óra üzem idő 16gb fém mágneses

Usb diktafon pendrive hangra indulós vox 50 óra üzem idő 16gb fém mágneses
 • Usb diktafon pendrive hangra indulós vox 50 óra üzem idő 16gb fém mágneses
 • Usb diktafon pendrive hangra indulós vox 50 óra üzem idő 16gb fém mágneses

Funkciók:

-Folyamatos felvétel

-vox hangra induló felvétel

-visszahallgatható 3.5Mm Audio Jack on keresztül

MÁGNESES

1. Cinkötvözet anyag, Az egygombos felvétel könnyen kezelhető, bekapcsoláskor rögzítésre kerül, és kikapcsoláskor mentésre kerül.

2. ADPCM felvétel: 192Kbit, Opcionális hangfelvétel: 50DB, Automatikusan felosztott felvétel

3. Felvételi idő: 50 óra, Készenléti idő: 60 nap, 8 GB (felvétel mentése: 90 óra)

4. Lejátszási formátum: WAV, WMA, MP3, Támogatja a gyors előre- és visszajátszást

5. Időbélyegzővel a felvételi fájl neve a felvételi idő szerint

Méretek: 81x24x11mm

Erről a tételről

 • j professzionális hangrögzítő】 Ez az U-lemez rögzítő eszköz a legújabb, nagy felvételi érzékenységű, dinamikus zajcsökkentéssel rendelkező rögzítő chipet használja, és képes 60 méteren belül 192 kbps PCM nagyfelbontású felvételt készíteni. A művelet nagyon egyszerű, felvétel közben nincs hang vagy fény.
 • GB 16 GB -os hangrögzítő】 Ez a mini felvevőkészülék 16 GB -os kapacitással rendelkezik, WIN/MAC -kompatibilis, könnyen átviheti a fájlokat a számítógépre a mellékelt USB -kábelen keresztül (a MAC -felhasználóknak le kell tölteniük a VCL audiolejátszót a lejátszáshoz) a rögzítési fájlokat)! A hangrögzítőt mobiltelefonjához is csatlakoztathatja az OTG adaptereken keresztül (csak Android)
 • 【Hanggal aktivált mini felvevő】 Mindössze annyit kell tennie, hogy bekapcsolva tartja a mini felvevőt, és a hangszórók közelébe helyezi a legjobb hangminőség elérése érdekében. A hang észlelése után (30 decibel felett) automatikusan rögzíti és menti. Nincs több csendes szegmens vagy suttogás a felvételen. Az automatikus hangfelismerési funkcióval, nincs hang és nincs rögzítés, csökkentse az üres részt, és takarítson meg időt és tárhelyet.
 • 【Egyszerű és multifunkcionális】 A digitális hangrögzítő könnyen kezelhető, egygombos felvétel és mentés, hogy ne maradjon le semmilyen fontos információról.
 • 【Széles körben használt】 : Ez az USB flash meghajtó felvevő prefektus ajándék diákoknak, professzoroknak, tanároknak, üzletembereknek, íróknak és bloggereknek, bárkinek, aki szeret rögzíteni! Nagyon alkalmas konferenciák, órák, előadások, üzleti tárgyalások, jog végrehajtás és bizonyítékok gyűjtése stb.
36 000 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!