TOSZKÁNA ÍZEI

TOSZKÁNA ÍZEI

MITŐL OLYAN ELBŰVÖLŐ TOSZKÁNA?

Toszkánában nemcsak a táj és a reneszánsz emlékek szépsége, de a toszkán konyha is egyedi módon ejti rabul az ember szívét. A szicíliai születésű szerző, Cettina Vicenzino könyvében e régió féltve őrzött, ínycsiklandó receptjeit és különlegességeit kutatva indul kulináris felfedezőútra.

Legyen szó egy jó aperitivóról, egy olyan egyszerű ételről, mint a ribollita, egy kifinomult húsos fogásról, mint a bistecca alla fiorentina, vagy a közkedvelt torta della nonna, ehhez a 70 hagyományos és új recepthez a szerző felkereste a helyi juhtenyésztő-sajtkészítőt, a fagylaltkészítőt, a vidéki gazdaságokat, vagy éppen Maremma Michelin-csillagos séfnőjét, hogy első kézből ismerje meg e különleges vidék kulináriáját.

Vigyék a konyhájukba Toszkána pompás ízeit!

Benvenuti!

A kötet adatai:

Formátum: 195 x 235 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2022

Terjedelem: 288 oldal

Adatok

ISBN:
9789635447367
Kiadó:
Kossuth Kiadó
-21%
8 990 Ft7 190 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!