TERÍTÉKEN A LÉLEK

TERÍTÉKEN A LÉLEK

Gasztropszichológia testnek és léleknek

Miért idéz fel ennyi emléket egy-egy íz?

Mit árul el a főzési stílusunk és a konyhánk rólunk és a családunkról?

Mit együnk, hogy csökkentsük a depresszió esélyét?

Létezik-e hatékony fogyókúra?

Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszichológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetbemutatásokkal és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos gyakorlat segítségével pedig a pszichológia és a gasztronómia iránt érdeklődők részesei lehetnek egy jóízű önismereti utazásnak is.

A kötet adatai:

Formátum: 130x197 mm

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2022

Terjedelem: 280 oldal

Adatok

ISBN:
9789635652174
Kiadó:
HVG Kiadó
-20%
3 900 Ft3 120 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!