Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből

Tartine kenyér - A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből

Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka?

A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké válásának folyamatát, és nemcsak páratlan szakmai tudását adja át, de az alapanyagok tiszteletét is. Útmutatásai és a csodaszép fotók alapján bárki süthet otthon is olyan finom kenyeret, mint a profi pékek.
A kovászos kenyér mesterreceptjén túl megtanulhatjuk a legfinomabb péksütemények, valamint a bagett, a briós és a croissant készítését. Számos ötletet kapunk ahhoz is, hogyan készíthetünk maradék, többnapos kenyérből fejedelmi fogásokat.

"Chad Robertson ikonikus kötete százezreket indított el az otthonsütés útján, és sok pékség született az inspirációja nyomán szerte a világban. Bízom benne, hogy a Tartine kenyér itthon is még többeket ösztönöz majd a kovászolásra."

Ormós Gabriella
Jenői Pékség; KovászLabor

"A kovászolás alapkönyve. Kezdő otthonsütőktől a kalandvágyó pékekig bárki talál benne hasznos tudást és új ötleteket. A morzsamentő recepteket pedig különösen értékelem."
Szabadfi Szabolcs
Szabi a Pék

Adatok

Kiadó:
HVG Könyvek
Oldalszám:
304
Kiadás éve:
2021
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789635651290
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Chad Robertson
Borító ár:
7900
Raktár:
P45 S4
-22%
7 900 Ft6 201 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!