TAPAS

A spanyol konyha változatossága és gazdagsága számos ízletes tapasfogást kínál, amelyek világszerte méltán népszerűek. Képzeljük el a vörösborban pácolt chorizót, az ízletes empanadát, a ropogósra sült sajtos padlizsánt vagy a frissítő gazpachót. Ne feledkezzünk meg a tortilláról sem, amely számtalan töltelékkel variálható, és mindig újabb meglepetéseket tartogat. Még a legegyszerűbb marinált olívabogyó is elkápráztatja az ízlelőbimbókat, ha a legjobb minőségű alapanyagokból készül. A tapasok eredetileg apró falatok voltak, amelyeket egy pohár ital mellé szolgáltak fel, ám mára a spanyol konyha ezen kincsei a világ számos pontján önálló fogásként is megállják a helyüket. Ha többfélét kínálunk belőlük egyszerre, kiváló főételt alkothatunk, amely bármilyen összejövetelt különlegessé varázsol. A több mint 60 receptet tartalmazó gyűjtemény segít abban, hogy új ötletekkel gazdagodva varázsoljunk feledhetetlen étkezéseket a családdal és barátokkal töltött idő alatt, miközben felfedezzük a spanyol konyha változatos ízvilágát.

Buen provecho!

A kötet adatai:

Formátum: 170x210 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2024

Terjedelem: 144 oldal

Adatok

Árkötött könyv:
A hatályos jogszabályok alapján erre a könyvre a megjelenésétől számított 1 évig maximum 10% árengedmény adható.
ISBN:
9789635655465
Kiadó:
HVG Kiadó
-11%
4 990 Ft4 490 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!