Szűrőanyag bor és pálinka szűréséhez

Szűrőanyag bor és pálinka szűréséhez
  • Szűrőanyag bor és pálinka szűréséhez

Tiszta ital, kristályos végeredmény – szűrőanyag a precíz szűréshez
Ez a finomszemcsés szűrőanyag kifejezetten bor, pálinka és egyéb párlatok finomszűréséhez készült. A perlon vagy papír szűrővel együtt használva jelentősen fokozza a szűrési hatékonyságot, és segít eltávolítani az italban visszamaradt kozmaolajat, lebegő részecskéket, üledéket.

A szűrőanyag finomsága miatt kiválóan rátapad a perlon szűrő belső felületére, és ott egyenletes, hatékony szűrőréteget képez. Így az áthaladó folyadékból a legapróbb zavarosító elemek is kiszűrhetők.

Használat lépései:

  1. 5–10 g szűrőanyagot keverj el kb. 2,5 dl tiszta vízben
  2. Pár perc után nyomd ki a felesleges vizet
  3. Öntsd a szűrőanyagot a szűrendő italhoz, keverd el
  4. A perlon szűrőt tölcsérbe helyezve kezdd el szűrni
  5. Az első adag folyadék segít a szűrőréteg kialakításában
  6. A tiszta ital eléréséig ismételten öntsd vissza a már szűrt folyadékot
  7. Ha lassul az áramlás, frissítsd a szűrőréteget

Előnyök:

  • Fokozza a szűrők hatékonyságát – még a kozmaolajat is eltávolítja
  • Kiváló eredmény bor, pálinka, must szűrésénél
  • Finom szűrőréteg kialakításához szükséges
  • Gazdaságos: kis mennyiség is elegendő akár 2 liter italhoz
  • Tölcsér- és perlon szűrőkompatibilis

Adatok

Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
4 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!