Szolár kerti vagy kemping zuhanyzó zsák 20 literes

Szolár kerti vagy kemping zuhanyzó zsák 20 literes
 • Szolár kerti vagy kemping zuhanyzó zsák 20 literes
 • Szolár kerti vagy kemping zuhanyzó zsák 20 literes

Hordozható kemping zuhany

20 literes (5gallon) űrtartalma van. Egyszerűen csak töltsd fel vízzel, majd akaszd ki a tartályt a napra! Speciális színe és anyaga van, így néhány órán belül kellemes, meleg vízzel zuhanyozhatsz a gallonon található zuhanyrózsán keresztül.

Egy hordozható kemping zuhanyzó egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a szabadtéri zuhanyzást kempingezés vagy más outdoor tevékenységek során, ahol nincs könnyen elérhető fürdőszoba vagy zuhanyzó. Ezek az eszközök általában kompakt és könnyen szállíthatók, így ideálisak kempingezéshez, túrázáshoz, utazáshoz és egyéb kültéri kalandokhoz.

Egy tipikus hordozható kemping zuhanyzó tartalmazza az alábbi elemeket:

 1. Tartály: Általában műanyagból vagy más könnyű anyagból készült tartály, amelyet feltölthetünk vízzel. A mérete és űrtartalma változhat, de általában 5-20 liter közötti kapacitásúak.

 2. Zuhanyfej: Ez lehet egy beépített fej a tartály tetején vagy különálló zuhanyfej, amely csatlakoztatható a tartályhoz.

 3. Csatlakozók: A zuhanyzóhoz csatlakozókat, tömlőket és esetleg sátrat vagy ponyvát is kaphatunk, amely védelmet nyújt a zuhanyzás közben.

Adatok

Tartály mérete:
20 liter
Színe:
Fekete
-32%
5 800 Ft4 000 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!