Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

Sütés - főzés a Big Green Egg grillsütővel

A Big Green Egg igazi legendának számít a BBQ-szakértők körében nagy teljesítményének és a NASA technológiával készülő különleges kerámiának köszönhetően. Napról-napra egyre többen fedezik fel az EGG sokszínűségét és praktikusságát, és a profik, illetve a BBQ világával még csak ismerkedők új receptek kikísérletezésével teszik próbára tudásukat, és igyekeznek kihozni a maximumot az EGG-ből.

A Sütés-főzés a Big Green Egg grillsütővel bemutatja a nélkülözhetetlen szabadtéri sütőeszközt, és tanácsokkal, receptekkel látja el az olvasót minden elképzelhető alapanyaghoz, amit csak elkészíthet benne. A könyvben James Whetlor díjnyertes gasztronómiai szakíró végigvezet minket:
- az EGG összeállításán
- az EGG begyújtásán és használatán
- a tüzelőanyagok választékán
- az eszközök használatán
- egy 12 lépésből álló terven, amelynek elsajátításával bárki EGG-szakértő lehet

James tippjei és trükkjei révén 70 lenyűgöző, az összes húsfélét, egész halakat, zöldségeket és elképesztő BBQ-lakomákat felvonultató recepttel tehetjük próbára BBQ-tudásunkat. E hiánypótló könyv segítségével kezdőből szinte azonnal BBQ-rocksztárrá válhatunk, és egész évben élvezhetjük családunkkal és barátainkkal az ízletes, szabad tűzön sült ételeket.

Adatok

Kiadó:
Alexandra Kiadó
Oldalszám:
207
Kiadás éve:
2022
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789635822607
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
James Whetlor
Alcím:
Minden, amit tudnunk kell az alapoktól a sütési-főzési praktikákig 70 recepttel
Borító ár:
19999
-23%
19 999 Ft15 499 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!