SÖR MESTERKURZUS

SÖR MESTERKURZUS

Minden, amit a sörről tudni érdemes – a folyékony arany szerelmeseinek

Hogyan lesz tökéletes habja a sörnek?

Melyik ételhez milyen típusú sör illik?

Mennyi ideig és hogyan készül a sör?

Miként váljunk profi sörkóstolókká?

Legyen erősen komlós, keserű, füstös vagy gyümölcsös, aranysárga vagy kávébarna, szűretlen vagy áttetsző, gazdagon habzó vagy hab nélküli, minden sör arra vár, hogy megkóstoljuk és minden érzékszervünkkel felfedezzük. A kóstolás gyakorlati tippjei mellett megismerhetjük a sör eredetét és összetevőit, a sörfőzés folyamatát, a sörtípusokat és a trendeket is.

Kortyoljunk bele a sörkülönlegességekbe, élvezzük az aranyszínű ital izgalmas sokszínűségét! A láger, a pale ale, az IPA, a belga, a búzasör és még többtucatnyi sörfajta különböző íze, illata és textúrája megunhatatlanná teszi a világ egyik legnépszerűbb, gyöngyöző, habos italát.

A kötet adatai:

Formátum: 195x233 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 228 oldal

Adatok

ISBN:
9789635653508
Kiadó:
HVG Kiadó
-20%
7 900 Ft6 320 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!