SÉFASZTAL A KERT VÉGÉBEN

SÉFASZTAL A KERT VÉGÉBEN

Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült étel!

Micsoda élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz, amely a konyhába, majd a tányérunkra kerül. Ráadásul a „kertből az asztalra” elvet követve egészségesebben és fenntarthatóbban élhetünk.

Horváth Gábor és Török Patrícia – A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze – személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát.

Pati sokéves tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak, rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az egzotikusként ismert növényekig.

Gábor – aki többek között a Gault Millau Év Étterme-díjas, mádi Gusteau konyhafőnökeként dolgozott, a kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.

A kötet adatai:

Formátum: 203x254 mm

Kötés: keménytáblás

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 300 oldal

Adatok

ISBN:
9789635652822
Kiadó:
HVG Kiadó
-20%
8 900 Ft7 120 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!