Satos gomba ricottával és paprikával 314 ml

Satos gomba ricottával és paprikával 314 ml

A "Satos gomba ricottával és paprikával" egy ízletes és gazdag étel, amelyet könnyen elkészíthet otthon. A satos gombák, a ricotta sajt és a paprika kombinációja kiváló ízeket hoz létre. Ha ezt az ízt pizza feltétként szeretné felhasználni, itt van egy ajánlás arra, hogyan teheti meg:

Hozzávalók:

Satos gombák (kb. 314 g)
Ricotta sajt (kb. 200 g)
Piros és sárga paprika (kb. 1-1 db)
Fokhagyma (2-3 gerezd)
Friss petrezselyem vagy bazsalikom (opcionális, ízlés szerint)
Olívaolaj
Só és frissen őrölt fekete bors ízlés szerint

Elkészítés:

Előkészítés: Mossa meg és tisztítsa meg a satos gombákat alaposan. Vágja le a gomba szárát, ha szükséges, majd vágja a gombákat szeletekre. Mossa meg és vágja fel a paprikát apró darabokra. Finomra aprítson néhány gerezd fokhagymát is. Ha használni szeretne friss petrezselymet vagy bazsalikomot, szintén készítse elő.

Sütés: Melegítse fel egy serpenyőt közepes lángon, majd adjon hozzá egy kevés olívaolajat. Tegye bele a gomba szeleteket, és süssön megőrizve azokat, amíg a gomba nedvessége elpárolog és a gombák enyhén aranybarnák lesznek. Adj hozzá a vágott paprikadarabokat és a fokhagymát, majd folytassa a sütést további néhány percig, amíg a paprika is megpuhul.

Hűtés és Ricotta hozzáadása: Ha a zöldségek elkészültek, vegye le a serpenyőt a tűzről, és hagyja hűlni egy kicsit. Ezután keverje hozzá a ricotta sajtot, majd ízesítse sóval és frissen őrölt fekete borssal. Ha szeretné, adja hozzá a friss petrezselymet vagy bazsalikomot is.

Pizzatészta Topping: Terítse el a készült satos gomba és ricotta keveréket egy előre elkészített pizzatésztán, amelyet paradicsomszósszal is megkenhet előtte. Szórjon a tetejére sajtot, ha szeretné.

Sütés: Süssön a pizzát a forró sütőben (kb. 220 Celsius fokon) addig, amíg a tészta megsül és a sajt aranybarnára pirul.

Ez a satos gomba és ricotta pizza feltét egy különleges és gazdag ízt vihet a pizzájába. Tegye rá a pizzatésztára a főzött keveréket, majd süssön, amíg ropogós és aranybarna lesz. Buon appetito!

Adatok

cikkód 2:
174333
2 669 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!