Redoro vörösborecet, 0,5l

Redoro vörösborecet, 0,5l

Karakteres ízvilágú, természetesen érlelt olasz borecet – a mediterrán konyha elengedhetetlen alapanyaga

A Redoro vörösborecet (Aceto di Vino Rosso) kiváló minőségű, természetesen érlelt ecet, amelyet gondosan válogatott vörösborból állítanak elő hagyományos olasz módszerekkel. Letisztult, élénken savas ízvilága és finom aromái tökéletesen kiegészítik a húsos salátákat, pácleveket, ragukat és mediterrán fogásokat.

A Redoro Frantoi Veneti márka több mint 100 éve a minőségi olasz ecetek és olívaolajak elismert készítője. Boreceteik mesterséges adalékanyagok nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból készülnek.

Főbb jellemzők:

  • Típus: Természetes vörösborecet

  • Kiszerelés: 0,5 liter (üvegpalack)

  • Savtartalom: 6%

  • Szín: Mély rubinvörös

  • Ízprofil: Markáns, mégis harmonikus savak, gyümölcsös jegyekkel

  • Állag: Folyékony, tiszta

Felhasználási javaslat:

  • Klasszikus vinaigrette salátaöntetekhez

  • Páclevekhez (marha, sertés, vad)

  • Lencse-, bab- vagy csicseriborsó-ételekhez

  • Pirított zöldségek és sült gomba ízesítésére

  • Hideg és meleg szószok, raguk, levesek finomításához

Miért érdemes a Redoro vörösborecetet választani?

  • Természetes érlelés – valódi vörösborból, nem koncentrátumból

  • Tiszta, karakteres ízvilág – kiemeli az alapanyagok természetes ízét

  • Tartósítószer- és színezékmentes

  • Hagyományos olasz recept alapján, többgenerációs tapasztalattal

  • Letisztult, elegáns üvegpalack – praktikus és stílusos konyhai kellék

Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől védve
Gyártó: Redoro Frantoi Veneti S.r.l., Grezzana (Verona), Olaszország
Allergének: Kén-dioxidot tartalmaz
Minőségmegőrzés: Felbontás után is hosszan eltartható

Tipp: Keverd össze olívaolajjal, mustárral és egy csipet mézzel – tökéletes öntet friss salátákhoz vagy grillezett húsokhoz.

2 414 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!