Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100

Pektinbontó enzim cefréhez – PECTIN-EX 100

Jobb erjedés, több aroma – PECTIN-EX 100 pektinbontó enzim gyümölcscefréhez

A PECTIN-EX 100 egy hatékony pektinbontó enzim, mely a gyümölcscefrében található természetes pektin lebontásával segíti elő a cukorfeltárást, az élesztő tápanyaghoz jutását, és így gyorsabb, teljesebb erjedést eredményez.

Különösen hasznos olyan gyümölcsök esetén, amelyek magas szárazanyag-tartalmúak, és a cefre az aprítás után túl sűrű marad az optimális erjedéshez.

Miért érdemes használni?

  • Javítja az erjedés hatékonyságát
  • Növeli a gyümölcsaromák intenzitását
  • Elősegíti a lékinyerést és a cukrok felszabadítását
  • Csökkenti az erjedési időt
  • Nem adagolható túl, nem okoz mellékízt

Adagolás és használat:

  • 1,5 g enzimet keverj el 30 ml vízben, majd add 25 liter cefréhez
  • Ajánlott közvetlenül a gyümölcs feldarabolása után hozzáadni
  • Hőérzékeny: 55°C felett hatástalan, 25–30°C-on ideális a működése
  • Hatóidő: 5–20 óra, a hőmérséklettől függően
  • 10 grammos kiszerelés kb. 200–400 liter cefréhez elegendő

Előnyök:

  • Gyorsabb, tisztább erjedés
  • Több aroma, jobb párlat
  • Egyszerű adagolás
  • Nincs mellékíz, nem lehet túladagolni
  • Gazdaságos kiszerelés

Adatok

Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
3 700 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!