Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel című kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve után Kádas Lajos ezúttal a gasztronómiában leggyakrabban használt italok világába igyekszik elkalauzolni az olvasót.
Az olvasmányos leírásokból tizenöt italcsoport történetét és legfontosabb sajátosságait ismerhetjük meg, ezekhez természetesen receptek is társulnak, amelyeket ínycsiklandók ételfotók tesz még élvezetesebbé.

Adatok

Kiadó:
Kossuth Kiadó
Oldalszám:
126
Kiadás éve:
2015
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789630983327
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Kádas Lajos
Borító ár:
3990
-28%
3 990 Ft2 873 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!