Napkollektor alkatrész: Heat Pipe vákuumcső porvédő tömítés belülre

Napkollektor alkatrész: Heat Pipe vákuumcső porvédő tömítés belülre
  • Napkollektor alkatrész: Heat Pipe vákuumcső porvédő tömítés belülre
  • Napkollektor alkatrész: Heat Pipe vákuumcső porvédő tömítés belülre

Vákuumcső porvédő tömítés a a Heat Pipe vákuumcsőhöz

A vákuumcsöves napkollektoroknak az egyik fontos alkatrésze a porvédő gumitömítés, amely a vákuumcsövek és a keret között helyezkedik el. A porvédő gumitömítés feladata, hogy megakadályozza a por, a szennyeződés és a nedvesség bejutását a vákuumcsövek és az összekötő elemek közé.

A porvédő gumitömítést helyes elhelyezése a vákuumcsöves napkollektor egyes elemei között:

Vákuumcsövek: A napkollektor fő részét képezik, ezekben zajlik az energiaabszorpció. A vákuumcsövek több rétegből állnak, és középen helyezkedik el a hőcső, amely az abszorbeált hőt továbbítja. A vákuumcsövek körül kívül-belül körben szilárd üvegből vagy üvegszálas anyagból készültek, és két vége lezárt.

Porvédő gumitömítés: Ez egy speciális gumigyűrű, amely az egyik vákuumcső alján található zárókupak és a csövet befogadó keret között helyezkedik el. A gumitömítésnek rugalmasnak, ellenállónak és pormentesnek kell lennie, hogy hatékonyan megvédje a vákuumcsövet a szennyeződéstől és a környezeti hatásoktól.

Keret: A keret a napkollektor alapvető tartóeleme. Az alumíniumból vagy más ellenálló anyagból készült keret fogja össze a vákuumcsöveket és az összekötő elemeket. A keretben található nyílásokba illeszkedik a porvédő gumitömítés.

Adatok

E-A-N kód:
466698222153
700 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!