Napelemes szellőztetés 1 ventillátorral, kábellel - Plug & Play üvegház, fóilasátor szellőztető

Napelemes szellőztetés 1 ventillátorral, kábellel - Plug & Play üvegház, fóilasátor szellőztető

Napelemes üvegház szellőztető rendszer

Napelem: 315x235x20 mm por és vízálló kivitel
Szellőző ventillátor: 1 db 80x80x25 mm védőráccsal
Fordulatszám: 3200 U/min
Üzemi zaj: 33 dBA
Kábelek: 1 db 5 méteres

Napelemes Hálózatfüggetlenség: Az Energiatakarékos Napelemes Szellőző Ventilátor egy beépített napelem panelel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy semmiféle elektromos csatlakozásra nincs szükség. Az egység napfény hatására működik, így akkor is hatékonyan szellőzteti a helyiséget, amikor a hálózati áram nem elérhető.

Plug & Play Telepítés: A telepítés egyszerű és gyors. Egyszerűen helyezze el a szellőzőt a kívánt helyen, és a beépített napelem panelje automatikusan feltölti az akkumulátort, amely a ventilátor működtetéséhez szükséges.

Környezetbarát Üzemeltetés: Az Energiatakarékos Napelemes Szellőző Ventilátor környezetbarát működésű, mivel napenergiával működik, így nem szükséges hozzá hálózati áram. Ezáltal csökkentheti az energiafogyasztást és a környezeti terhelést.

Hatékony Szellőzés: A beépített ventilátor hatékonyan keringeti a levegőt a helyiségben, eltávolítva a kellemetlen szagokat és páratartalmat. Ez hozzájárul a friss, tiszta és kellemes légkör megteremtéséhez.

Tartós Építés: Az Energiatakarékos Napelemes Szellőző Ventilátor strapabíró anyagokból készült, így hosszú élettartamra tervezték. Az eszköz ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a környezeti hatásoknak.

A kép illusztráció.

Adatok

E-A-N kód:
466698222151
CIKKSZÁM - Jeled + dátum + idő:
1202004231501
35 900 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!