Magyar tengeri gasztrokönyv - Balatoni történetek, helyek, ételek

Magyar tengeri gasztrokönyv - Balatoni történetek, helyek, ételek

A balatoni gasztronómia már régen túlmutat a hekk-lángos-főtt kukorica hármasán, az utóbbi időben a tó környékén számos, jó minőségű standételt kínáló hely nyílt. Kalas Györgyi, az Index gasztronómiai újságírója éveket szánt arra, hogy felkutassa ezeket a büféket, éttermeket, és megismerje azokat az embereket, akik beindították ezt az örömteli változást. A Magyar tengeri gasztrokönyv új ízeket és kezdeményezéseket mutat be, rengeteg balatoni történetet mesél, miközben minden balatoni étkezéshez kötődő kérdésre válaszol. Nemcsak az derül ki belőle, hol ehetjük a legfinomabb ételeket, hanem feltárul előttünk az egész balatoni gasztrovilág.
Ez az a könyv, ami minden Balaton-imádónak kötelező, és azoknak is, akik még nem a Balaton szerelmesei, mert a kötetet megismerve ők is azok lesznek!

Adatok

Kiadó:
Jaffa Kiadó
Oldalszám:
208
Kiadás éve:
2018
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789634750802
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Kalas Györgyi
Borító ár:
3490
Raktár:
P11 S3
-28%
3 490 Ft2 513 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!