Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

Levendula, rózsa, ibolya - A legnemesebb ehető virágok

"75 recept 75 színes ételfotóval! Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot - az aprócska ibolyavirág, a tündérillatú levendula vagy az örök virág, a rózsa pedig a mindennapok konyháját emelheti a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára.
Receptgyűjteményünk egészen egyszerű alapanyagokból elegáns és bájosan kedves finomságok elkészítéséhez szeretne kedvet csinálni. De a magyarországi levendulás, ibolyás és rózsás helyeket is megismerhetjük a könyvből, mint ahogy olyan érdekességeket is megtudhatunk, hogy a levendulás keksz egész diadalutat járt be, miközben Angliából hazánkba érkezett, Erzsébet királyné kedvence volt a kandírozott ibolya, a rózsát pedig a rómaiak szívesen fogyasztották süteményekben... Itt az ideje, hogy felelevenítsük ezeket a nemes finomságokat!" (a Kiadó)

Adatok

Kiadó:
Corvina Kiadó
Oldalszám:
120
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789631362732
Nyelv:
magyar
Megjelenés:
2015
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Halmos Monika
Borító ár:
2990
-27%
2 990 Ft2 183 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!