Lakoma 3.

Lakoma 3.

A lakoma folytatódik - a Földközi-tenger keleti medencéje és Olaszország után Váncsa István ezúttal a francia konyha rejtelmeibe vezeti be az olvasót. A Lakoma - A francia konyha legfinomabb ételeiből ugyanakkor nem pusztán szakácskönyv: életszemlélet inkább, az emberi szellem lenyomata a gasztronómián keresztül. Gondolatgazdag, akár egy filozófiai mű, és bár elmélkedéssel még senki nem lakott jól, Váncsa bebizonyítja, hogy a gondolat lehet az étel fűszere.

Hogyan működik egy vándorpiac? Mi az előétel jelentősége? Miért fontos csalánleves? Az esszék olvasása egyfajta meditáció a főzés gyakorlata előtt, hiszen az ételnek is más íze lesz, ha tudjuk, mi formálta olyanná, amilyen.

Adatok

Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Oldalszám:
697
Kiadás éve:
2019
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789634336136
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Váncsa István
Alcím:
A francia konyha legfinomabb ételeiből
Borító ár:
5999
-29%
5 999 Ft4 319 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!