új Kovászkaland

Kovászkaland

Miért kaland kovásszal sütni? Mert a kovászt etetni, figyelni és szeretni kell. Déri Szilvia, a Házisáfrány blog szerzője nemcsak azt árulja el, miért egészségesebb a kovászolt kenyér a bolti változatnál, de megosztja az olvasókkal kedvenc receptjeit is, az aszalt fügés vagy a japán tejes kenyértől kezdve a kiflin és a bagelen át a kovásszal készült gofriig. E gyűjtemény 31 igazán menő kovászos recepttel vár. Vágj bele a kovászkalandba, hogy a saját kenyeredbe is belevághass!

"Déri Szilvia igazi pék! Rajong a kovászáért, mintha egy kis ufót nevelne otthon. Érdemes tőle mindent ellesni, mert még nagyon sok lelkes kenyérsütőre van szükség, hogy egyre több ember egyen jó kenyeret." Tilla, a Kenyérlelke Fesztivál szervezője

Adatok

Kiadó:
Boook Kiadó
Oldalszám:
188
Megjelenés:
2025.04.30.
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9786155417504
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Déri Szilvia
Alcím:
Kenyerek, sós és édes sütemények természetesen
Borító ár:
6490
-30%
6 490 Ft4 543 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!