Kovásziskola 2.

Kovásziskola 2.

"Lehetetlen ezt a könyvet úgy olvasni, hogy ne akarjunk azonnal a konyhába szaladni."
Nigella Lawson

A Kovásziskola nagy sikerű első részéből már tudjuk, hogyan lesz a kenyér egészségesebb és könnyebben emészthető a kovásznak köszönhetően. Ebben a második részben Vanessa Kimbell édes recepteken keresztül mutatja be azt a szemléletet és tudást, ami újabb évek kutatómunkájának az eredménye. Egyszerre szakácskönyv, mert fantasztikus, úttörőnek számító kovászos receptek vannak benne (briós, csiga, leveles tészta, fánk, keksz, pite, tészta, torta, sütemény), és elgondolkodtató olvasmány, amit sokáig fogunk forgatni, és ami praktikus tanácsokat ad ahhoz, miként tudunk az egészségünk és a jókedvünk érdekében sütni, fermentálni. Az biztos, hogy aki ezt a könyvet elolvassa, a receptjeit kipróbálja, többé nem fog úgy sütni, mint előtte.

Adatok

Kiadó:
Csipet Kiadó
Oldalszám:
192
Kiadás éve:
2020
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9786155767067
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Vanessa Kimbell
Alcím:
Hogyan teszi a sütés boldoggá a mikrobáinkat, egészségessé az emésztésünket és kiegyensúlyozottá a hangulatunkat
Borító ár:
6000
-23%
6 000 Ft4 650 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!