Kerti zuhany keményfa kivitel. Szauna igazi fa zuhanyzó elegáns kivitelben.

Kerti zuhany keményfa kivitel. Szauna igazi fa zuhanyzó elegáns kivitelben.
 • Kerti zuhany keményfa kivitel. Szauna igazi fa zuhanyzó elegáns kivitelben.
 • Kerti zuhany keményfa kivitel. Szauna igazi fa zuhanyzó elegáns kivitelben.

Fa kerti zuhanyzó

Elegáns kerti vagy szauna zuhany trópusi keményfából (Shorea)-os 1 db 3/4"-os vízcsatlakozása van, érdemes a langyos kerti slagot rákötni.

A fa zuhanyzók olyan környezetet teremtenek a szaunázóknak, amelyek összhangban vannak a természetes és hagyományos szaunázási élménnyel. Itt van néhány információ és előny, amit érdemes tudni a fából készült zuhanyzóról:

 1. Esztétika: A fa zuhanyzók meleg és természetes megjelenést kölcsönöznek a szaunának. A faanyag meleg árnyalatai kellemes atmoszférát teremtenek, ami hozzájárul a szaunázás élvezetéhez.

 2. Hőállóság: Az alkalmazott faanyag általában olyan típusú, amely jól bírja a magas hőmérsékleteket, ami kritikus a szaunázáshoz. A megfelelő faanyagok, például a tölgy, a cédrus vagy a juhar, ellenállnak a nedvességnek és a hőnek, így hosszú élettartamúak.

 3. Kényelem: A fa anyag természetes tapintása és textúrája kellemes érzést nyújt a bőrnek, amikor zuhanyzunk vagy pihenünk a szaunában.

 4. Tartósság: Jól karbantartható és tartós megoldás, ha megfelelően kezelik és gondozzák a fát. Időnként azonban szükség lehet a fa felületének kezelésére és párolgó védőréteg felhordására a hosszabb élettartam érdekében.

 5. Környezetbarát: A faanyag környezetbarát anyag, amely természetes forrásból származik. Ha környezettudatos megközelítést szeretnél a szaunázásnál, akkor a fa zuhanyzó jó választás lehet.

A fa zuhanyzókat többféleképpen lehet beépíteni a szaunába. Lehet egyszerű zuhanyfej vagy csaptelep, amelyet a szaunázás előtt vagy után használhatsz, vagy akár kialakítható egy külön zuhanyzó tér a szauna mellé, ahol a hagyományos szaunázás után lehűtheted magad.

Adatok

CIKKSZÁM - Jeled + dátum + idő:
4560397658239
85 000 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!