HÚSIPARI SZAKKÖNYV

HÚSIPARI SZAKKÖNYV

Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.

Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.

A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.

A kötet adatai:

Kötés: puhatáblás

Megjelenés éve: 2023

Terjedelem: 96 oldal

Adatok

ISBN:
9786156603456
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
-20%
3 100 Ft2 480 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!