Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése

Kolbászkészítés otthon – hagyományosan, egyszerűen, ízesen
A „Hurka, kolbász, szalámi és más finomságok házi készítése” című könyv egy alapmű minden házi húskészítő számára. Legyen Ön kezdő vagy gyakorlott, ebben a 155 oldalas, keménytáblás kötetben részletes, lépésről lépésre leírt receptek, elkészítési módok és füstölési tanácsok segítenek abban, hogy hurka, kolbász, szafaládé, párizsi vagy akár szalámi is készülhessen otthon, egyszerű eszközökkel.

A szerző kipróbált és működő recepteket közöl, és gyakran kiegészíti azokat hasznos tudnivalókkal az alapanyagokról (pl. húsfajták, fűszerezés, adalékanyagok), valamint a házi körülmények közötti előállítás fontos szabályairól.

A könyvből megtanulható többek között:

  • hogyan készül a hagyományos májas hurka vagy véres hurka
  • mitől lesz igazán jó a kolbász és hogyan füstöljük
  • hogyan készül a házi szafaládé vagy akár a kemény szalámi
  • hogyan fűszerezzünk és sózzunk megfelelően
  • mik azok az alapelvek, amiket mindig be kell tartani

A receptek rugalmasak: a mennyiségeket és alapanyagokat a saját ízléshez lehet igazítani – a szerző minden receptnél segít eligazodni a lényegi szabályok és a szabadon variálható elemek között.

Könyvadatok:

  • Oldalszám: 155
  • Borító: Keménytáblás
  • Témakör: Húskészítés, gasztronómia, házi ételek
  • Ajánlott: Kezdőknek és haladóknak, húsimádóknak, füstöléskedvelőknek

Adatok

Gyártó:
Sziget Könyvkiadó
Google Termék Kategória:
543543
4 800 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!