Házi készítésű tejtermékek

Házi készítésű tejtermékek

A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb!
A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól mentes tejtermékek otthoni készítéséhez.
A szerzők maguk is lelkes háziasszonyok, lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan készíthetünk friss termelői tejből mindenféle házi tejterméket.
A pontos leírások és a fotók garantálják a biztos sikert.

A tartalomból:
Alapismeretek - Aludttej, joghurt és kefir - Túró és friss sajtok - Lágy- és keménysajtok - Vaj és író

Adatok

Kiadó:
Cser Kiadó
Oldalszám:
104
Kiadás éve:
2019
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789632785530
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Eva Maria Lipp - Eva Schiefer
Borító ár:
2995
-29%
2 995 Ft2 156 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!