Halak, vadak elkészítése

Halak, vadak elkészítése

Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.

Adatok

Kiadó:
Hermit Kiadó
Oldalszám:
190
Kiadás éve:
2015
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155496165
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Stőgermayer Antal
Borító ár:
2900
-28%
2 900 Ft2 088 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!