Habzásgátló

Habzásgátló

Tiszta lepárlás, habmentes cefre – élelmiszerbarát habzásgátló pálinkafőzéshez

A pálinkafőzés során a habzás nemcsak zavaró, de komoly leégési kockázatot is jelenthet. A habzásgátló hatékony megoldás a cefre habképződésének megelőzésére, különösen cseresznye, szilva, vagy más habosodásra hajlamos gyümölcsök esetében.

Már nagyon kis mennyiségben is rendkívül hatékony: csökkenti a felhabzást, segít kihasználni a cefréző edény teljes térfogatát, és megelőzi a leégést a lepárlóban.

Használat előnyei:

  • Megakadályozza a habképződést cefrézés és főzés közben
  • Csökkenti a leégés kockázatát a főzés során
  • Nem befolyásolja a pálinka ízét vagy minőségét
  • Élelmiszerbarát összetevő, biztonságosan használható
  • Alkalmas lekvár és szörp főzéséhez is

Alkalmazási javaslat:

  • Adagolás: max. 5 ml / 100 liter cefre
    – már ennél kevesebb is hatékony
  • Időzítés: hozzáadható már a cefrézés kezdetekor, így az erjedés és a főzés során is kifejti hatását
  • Használat: keverje alaposan a cefréhez vagy gyümölcshöz
  • Kiegészítő eszköz javasolt: használjon mérőpipettát vagy mérőhengert a pontos adagoláshoz

Kiszerelés:

  • 100 ml, ami kb. 2000 liter cefréhez elegendő

Tökéletes választás házi pálinkafőzőknek és minden olyan felhasználónak, aki tiszta, biztonságos, habmentes erjedésre és lepárlásra vágyik – kompromisszumok nélkül.

Adatok

Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
4 500 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!