Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében.
A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában.
A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.

Adatok

Kiadó:
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ
Oldalszám:
76
Megjelenés:
2024.10.01
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155144660
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Borító ár:
2700
-10%
2 700 Ft2 430 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!