Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincs

Gasztronómiai szótár francia-magyar-francia - Szakmai szókincs

A kiadvány tartalma összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként.
Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
A Függelék tartalma: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.
A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Adatok

Kiadó:
Grimm Kiadó
Oldalszám:
184
Kiadás éve:
2008
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789637460562
Nyelv:
magyar; francia
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Francoise Kerndter - Dr. Fritz Kerndter - Pálfy Mihály
Borító ár:
2990
-23%
2 990 Ft2 317 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!