Furmint szakácskönyv

Furmint szakácskönyv

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.

Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.

Adatok

Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Oldalszám:
337
Kiadás éve:
2017
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789634332381
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Horváth Gábor - Pallagi Ferenc
Borító ár:
7500
-28%
7 500 Ft5 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!