Főzzünk fűszernövényekkel

Főzzünk fűszernövényekkel

A könyv arra buzdít mindenkit, hogy használjon a főzéshez vad- és fűszernövényeket: fekete nadálytövet, medvetalpat vagy tyúkhúrt. Készítsük a spenótos lasagnét podagrafűvel és gyermekláncfűvel, vagy a zöldfűszeres túrókrémbe csabaírét és borágót is tegyünk. Az ínycsiklandó, egészséges receptek izgalmas és új ötletek kipróbálására csábítanak.
A könyv második felében a jól ismert fűszernövények mellett rég elfeledett, ehető vadnövényeket mutatunk be, mint például a közönséges gyíkfű, a mezei katáng vagy a réti legyezőfű.
Végül a könyvből azt is megtudhatjuk, hogyan ismerjük fel, mikor és hová ültessük, hogyan tartósítsuk, és hogyan hasznosítsuk a vad- és fűszernövényeket a konyhában.

Adatok

Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Oldalszám:
128
Kiadás éve:
2016
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9786155178962
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Renate Volk - Fridhelm Volk
Borító ár:
2500
-28%
2 500 Ft1 800 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!