Erdélyi lakoma

Erdélyi lakoma

A híres New York-i Four Seasons étterem tulajdonosa, Kövi Pál több, mint két évtizeden át gyűjtötte és tanulmányozta az erdélyi népek étkezési szokásait. Gyűjtőútjain barátok, rokonok, irodalmi szerkesztők és erdélyi írók kísérték. Az 1980-ban megjelent Erdélyi lakoma nem egyszerű receptgyűjtemény, lapjain megelevenednek a szász, az örmény, a román, a zsidó és a magyar konyha ételei, népi hagyományai, és a kortárs erdélyi írók tollán keresztül megismerhetjük az egykor oly színes, soknemzetiségű erdélyi világot.
A kötet újrakiadásával arra vállalkozunk, hogy újjáélesszük egy letűnt kor hagyományait és ételeit. Mindezt úgy, hogy a ránk hagyott örökséget alapjaiban megőrizve, de a mai kor igényeihez alakítva adjuk tovább.

Adatok

Kiadó:
Trubadúr Kiadó
Oldalszám:
385
Kiadás éve:
2022
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9786156490032
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Kövi Pál
Alcím:
Az eredeti kötet receptjeit új életre keltette: Mautner Zsófi
Borító ár:
11999
-29%
11 999 Ft8 639 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!