EMÉSZTŐENZIM keverék kapszula (60x)

EMÉSZTŐENZIM keverék kapszula (60x)
  • EMÉSZTŐENZIM keverék kapszula (60x)

DIGESTIVE ENZYME - az egyedi Makzyme-Pro™ enzim keverékettartalmazza, mely támogatja az emésztést és enyhítheti azokat a tüneteket, melyeket az ételintolerancia és a rossz táplálkozás okoz.

A szabadalmazott enzimkeverékünk olyan erőteljes enzimek és hasznos baktériumok kiegyensúlyozott kombinációjából áll, mint a proteáz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz és lactobacillusok, de nem maradtak ki a jól ismert papain és bromelain hatóanyagok sem!

Összetevők:

Makzyme-Pro™ enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, térfogat növelő szerek (növényi cellulóz – kapszula héj, magnézium sztearát), bromelain, papain, lipáz, laktáz, alfa galaktozidáz, csomósodást gátló szer (szilícium-dioxid).

Hatóanyagtartalom a napi adagban (1 kapszula):
NévMennyiségNRV %*
Makzyme-Pro™ enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum2500 HUT/ 400 mg**
Bromelain90 GDU**
Papain2670 TU**
Lipáz (gomba eredetű)1500 FIP**
Laktáz (gomba eredetű)600 LACU**
Alfa-galaktozidáz300 GALU**
%NRV: felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-a
** a napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva
Ajánlott adagolás:
Egy kapszula bevétele javasolt, napi 1-2 alkalommal. A legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott a kapszulát étkezések közben egy pohár vízzel bevenni, vagy az orvos utasításai szerint.
Mit kínál a Makzyme-Pro™ enzimkeverék?

A hasznos baktériumok és enzimek kombinációját is tartalmazó Makzyme-Pro keverék szedése bármilyen étrendbe beilleszthető, amikor az emésztőrendszer terhelésének enyhítésére van szükség. A hasznos baktériumok arra szolgálnak, hogy maximalizálják a jó baktériumok számát az emésztőrendszerben, míg a speciális enzimek aktívan lebontják az ételt, hogy azt a szervezetünk felhasználhassa energiatermeléshez.

Milyen enzimeket tartalmaz a készítmény?

A Makzyme-Pro™ egy sor olyan tényleges enzimet tartalmaz, amelyek aktívan hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet le tudja bontani az ételt feldolgozható tápanyagokra.

Ezen enzimek közé tartoznak:

  • Gombás proteáz: az Aspergillus oryzae-ból, azaz erjesztésre használt fonalas gombából izolált proteáz enzimek, melyek a fehérjéket egyedi aminosavakká bontják. A proteáz enzimek támogatják az emésztést. A proteáz enzimeket támogató készítmények kifejezetten nehéz ételek fogyaszátsa után ajánlottak, vagy a kor előrehaladtával, ahogy a fehérje lebontó enzimek előállításának képessége csökken szervezetünkben.
  • Gombás lipáz: a különböző gombákból izolált lipáz enzimek a zsírok bontásában játszanak szerepet.
  • Gombás laktáz: különböző gombákból izolált laktáz enzimek, melyek hidrolízissel bontják le a laktózt, hogy glükózzá vagy galaktózzá váljanak.
  • Alfa-galaktozidáz: olyan enzim, amely képes lebontani az emészthetetlen szénhidrátokat galaktózzá és szacharózzá a vékonybélben.
  • Bromelain: az ananász hatóanyaga, mely a fehérjék bontásában játszik szerepet. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és támogatja természetes védekező képességünket.
  • Papain: a papajából származó proteáz enzim, mely a fehérjék bontásában vesz részt. Hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához és támogatja természetes védekező képességünket.

Milyen hasznos baktériumokat tartalmaznak a készítmény kapszulái?

  • Lactobacillus acidophilus: természetes módon fordul elő a szervezetben, valamint számos erjesztett élelmiszer, és tejtermékek is tartalmazzák. Javítja a mikrobiomot, segít az emésztőrendszer harmóniájának fenntartásában és a normál emésztés kialakításában.
  • Lactobacillus casei: kiegészíti az L. acidophilus -t, támogatja a jótékony mikrobiom kialakulását, jó hatással van a bélflórára, támogatja a kiegyensúlyozott gasztro-intesztinális harmóniát
  • Lactobacillus plantarum: a bélben természetesen jelen lévő mikroorganizmusok egy csoportja, segít fenntartani az emésztés egészségét, és a bélflóra egyensúlyát.

Mik az enzimek, és mit okozhat az enzimhiány?

Az enzimek jó részt a szervezet által termelt fehérjék, melyek az elfogyasztott élelmet emészthető, hasznosítható tápanyagokra bontják a gyomor traktusban. A proteázok segítik lebontani a fehérjéket, az alfa-galaktozidázok a szénhidrátokat, míg a lipázok a zsírokat annak érdekében, hogy a bevitt táplálékból szervezetünk a lehető legtöbb energiát fel tudja használni. Elmondható, hogy a normál enzim termelés létfontosságú, ugyanis támogatja az emésztés és anyagcsere folyamatát, a táplálék megfelelő felszívódását.

A természetes enzimek hiányát egyes esetekben helyettesíthetjük emésztőenzimekkel, melyek hasonlóan látják el a lebontó folyamatokat.

OGYÉI Notifikációs szám: 27156/2024
Kiszerelés: 60 db
Ízhatása: semleges
Származási ország: USA
Forgalmazza:USA Medical Kft
Figyelmeztetések:
Ne használja a terméket, ha allergiás a termék bármelyik összetevőjére. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt konzultáljon orvosával, ha Ön terhes vagy szoptat, ha súlyos betegsége van, vagy vényköteles gyógyszereket használ. Azonnal hagyja abba az étrend-kiegészítő fogyasztását, amennyiben nem kívánt tünetet tapasztal. Gyermekek elől zárva tartandó.

Adatok

Árukereső.hu Export Kategória:
Táplálékkiegészítő
5 890 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!