Élő növényi sajtok, tejek

Élő növényi sajtok, tejek

A teljes értékű növényi táplálkozás a legtermészetesebb, az emberi szervezethez legközelebb álló étrend. Az utóbbi 200 év során azonban az élelmiszeripar olyan mértékben írta át étkezési szokásainkat, hogy azt már az emberi szervezet genetikailag képtelen követni. Egyre több mesterséges anyagot, számunkra feldolgozhatatlan összetevőt viszünk be szervezetünkbe, és miközben vitamin- és ásványianyag-hiánnyal küzdünk, a rengeteg "üres" kalóriának köszönhetően túlsúlyosak vagyunk. Civilizált világunkban még soha nem volt ennyi táplálékallergiás! Akár egészségügyi okból (laktózérzékenység), akár etikai megfontolásból mondunk le az állati tejek és tejtermékek fogyasztásáról, a megvalósítás - ötlet hiányában - gyakran nehézségekbe ütközik. Pedig van megoldás: diófélékből néhány egyszerű alapanyag hozzáadásával nagyon finom növényi tejeket, sajtokat készíthetünk, ráadásul igen egyszerűen.

Lénárt Gitta, a nyers táplálkozás szakértőjének új "élő" könyve ezúttal a növényi tejek, sajtok és túrófélék készítésének világába vezeti el az olvasót. Szemgyönyörködtető és ínycsiklandó receptjeivel nemcsak azoknak kínál egészséges alternatívát, akik szeretnének áttérni a teljes értékű növényi étrendre, hanem remek ötletekkel szolgál az új és izgalmas ízeket kedvelő kísérletezőknek is.

Adatok

Kiadó:
Bioenergetic Kiadó
Oldalszám:
186
Kiadás éve:
2017
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789632913131
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Lénárt Gitta
Alcím:
Nyers finomságok, nemcsak laktózérzékenyeknek!
Borító ár:
4590
Raktár:
P28 S4
-28%
4 590 Ft3 305 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!