Digitális teljesítmény szabályzó fűtőszőnyeghez

Digitális teljesítmény szabályzó fűtőszőnyeghez
 • Digitális teljesítmény szabályzó fűtőszőnyeghez
 • Digitális teljesítmény szabályzó fűtőszőnyeghez

Szabályozza egyéni igényeinek megfelelően szőnyegfűtését

Digitális teljesítmény szabályzó fűtőszőnyegekhez

(Szőnyegfűtés hőmérsékletének beállításához)

Nagy méretű beltéri szőnyegfűtéseink elektronikus fokozatmentes szabályozásához javasoljuk, alkalmazásával elkerülhető a szőnyegfűtések "túlmelegedése":

A szőnyegfűtés melyhez ezt a terméket használni javasoljuk, úgy került megtervezésre, hogy azt bármilyen szőnyeggel letakarhatjuk, mivel a termékben P.T.C. önszabályzó infrafilm került beépítésre, amely 35-45 Cº-on a terméket visszaszabályozza az adott környezeti viszonyoknak megfelelően (helyiség hőmérséklete, letakarás vastagsága, a padló anyaga, amelyre elhelyezésre került a szőnyegfűtés). 18-22 fokos helyiség hőmérséklet mellett, a szőnyegfűtésre terített szőnyeg felületi hőmérséklete 40 fok fölé nem melegszik. Maga fűtőszőnyeg a leszigetelés miatt melegebb lesz (50-60 Cº), mivel a letakarás szigetelésként működik, de ez a működését, fogyasztását nem befolyásolja.

Amennyiben úgy érzékeljük, hogy számunkra túl meleg a szőnyeg, fokozatmentes feszültségszabályzóval tetszőleges fűtőteljesítményt tudunk beállítani, így tetszőleges szőnyeghőmérséklet érhető el a szőnyeg fűtőteljesítményét, (fogyasztását) szabályozva.

A digitális szabályzót közvetlenül a konnektorba dugjuk, és ebbe a köztes digitális szabályzó doboz oldalán található földeletlen dugalj részbe csatlakoztatjuk a szabályozni kívánt fűtőszőnyeget. Magát a fűtőszőnyeget vagy saját kapcsolójával tudjuk be, illetve ki kapcsolni, vagy a teljesítményszabályzó hálózati kapcsolójának ki illetve bekapcsolásával.

EZ A TERMÉK AZ "L" , "XL" ÉS "XXL"MÉRETŰ SZŐNYEGFŰTÉSEK SZABÁLYOZÁSÁRA ALKALMAS!!

Ezt a terméket azonnal tudjuk szállítani.

Tulajdonságok:

 • Fokozatmentes szabályozást tesz lehetővé
 • Működési feszültség: 220V ÉV II.
 • Vízállóság: IP20 nem vízálló
 • Terhelhetősége 18 A (4000W)
 • Felhasználási terület: beltéri
 • A részletes használati útmutatót mellékeljük a termékhez
12 900 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!