Digitális digitál analóg audio jel átalakitó konverter adapter DAC 3,5 mm- yack

Digitális digitál analóg audio jel átalakitó konverter adapter DAC 3,5 mm- yack
  • Digitális digitál analóg audio jel átalakitó konverter adapter DAC 3,5 mm- yack
  • Digitális digitál analóg audio jel átalakitó konverter adapter DAC 3,5 mm- yack

Beépitett erősitővel

FEJHALLGATÓHOZ IS AJÁNLOTT

Digitális optikai koaxiális Toslink analóg audio RCA L / R 3,5 mm-es HiFi Audio Converter erősítő
Funkció:
1. A konverter képes konvertálni a koaxiális vagy nem digitális audio jeleket analóg L / R audio formátumba, és csatlakoztatható külső eszközhöz, például egy erősítő egy szabványos RCA aljzaton keresztül vagy egy 3,5 mm-es fejhallgató-aljzaton keresztül, csatlakoztatva a magas biztonságú, valódi fejhallgatóhoz, amelyek ideálisak otthoni vagy professzionális audiocseréhez.
2. Kétirányú kétirányú kapcsoló A kétirányú kapcsoló kialakítása több, mint egy DAC konverter. Nemcsak a digitálisról az analóg átalakítókat támogatja, hanem a digitálisról a digitálisra is (támogatja a ToSink-et koaxiális és koaxiális a TSLink-hez). Megjegyzés: Ez a konverter támogatja a digitális szimulációt, de nem támogatja a digitális analógot.
3. Támogatja a hangerő beállítását, beépített nagy pontosságú erősítő chip, L / R és 3,5 mm kimenet, 16 ~ 150 ohm impedancia fejhallgató / hang meghajtására képes. A hangerő-szabályozás támogatott, és a hangerő-szabályozó gombot csak a fejhallgató-csatlakozó és az RCA-csatlakozó hangerejének beállítására használják, nem koaxiális vagy a ToSink-re.
4. A "Plug and Play" 4 OD-kábellel, koaxiális kábellel és hálózati adapterrel van ellátva, nincs szükség kiegészítő programok telepítésére, plug and play-re (Megjegyzés: Ez a konverter nem támogatja az 5.1 csatornát, mint például a Dalby és a DTS; kérjük, állítsa be az audio kimenetet használat előtt PCM-re vagy LPCM-re; a PS4 PRO és a PS4 SLIM nem használhatja ezt a konvertert).
5. Használja a hangerőszabályzót 192kHz-es mintavételi frekvencia eléréséhez, amely beállíthatja az RCA L / R + 3,5 mm Jack audio kimenet hangerejét az egyszerű használat érdekében (Megjegyzés: A DoSink vagy a koaxiális audio kimenet nem vezérelhető). Valójában támogatja a 32, 44,1, 48, 96 és 192 KHz mintavételi sebességet, valamint a 24-bites S / PDIF bemeneti bitfolyamokat a bal és a jobb csatornán.

Műszaki adatok:
Típus: Audio adapter / konverter
Anyag: Alumínium
Kimeneti interfész: R / L RCA, TSOLink, koaxiális, 3,5 mm A
jel mintavételi sebessége: 32-192KHz
Bitsűrűség: 16-24 bit
Kimeneti impedancia: 16-300Ω Munkafeszültség
: 5V
Csomagolás méret: 150 * 120 * 27mm / 5,91 * 4,72 * 1,06in
súly: 124g

Megjegyzés:
1. Van egy tápkapcsoló a hangerőszabályzón. A DAC használata előtt kapcsolja be a hálózati kapcsolót.
2. Állítsa az audiokimenetet PCM / LPCM formátumra.
3. Samsung TV esetén, ha nincs hang, még akkor sem, ha a hangkimenetet PCM / LPCM formátumra állítja, akkor kapcsolja be a TV-készülék külső hangszóróját (Hang-hangszóró beállítása-HESB / külső hangszóró BE)
4. Ez a konverter nem támogatja 5.1 csatornák, mint például a Dolby és a DTS.
5. A PS4 Pro és a PS4 Slim nem használhatja ezt a konvertert, mert nincsenek szálas kimeneti interfészük.Csomagok:
1 X Audio Converter
1 x USB kábel
1 x Optikai kábel

7 600 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!