új Dietetikai és táplálkozástani kislexikon

Dietetikai és táplálkozástani kislexikon

A Dietetikai és Táplálkozástani Kislexikon, melyet die?tetikusok, táplálkozástudományi szakemberek, élelmiszeripari mérnökök, biológusok, sportdietetikusok, népegészségügyi szakemberek és még egyéb tudo?mányos szakterületek képviselői alkottak, egyedülálló teljesítmény, hiszen magyar nyelven még nem szüle?tett ilyen átfogó ismeretanyagot tartalmazó munka.
Több mint 1500 szócikk és számos élelmiszer tápanyagtáblázata található e könyvben. A szerzők minden egyes szócikknél öt forrásból ellenőrizték le a leírtak hitelességét. Ezen forrásanyag (több mint 100 oldal) QR-kód segítségével letölthető a könyvismerte?tő helyén, a Kiadó holnapjáról, illetve a könyvből.
A Dietetikai és Táplálkozástani Kislexikon - megkísé?relve a lehetetlent - a teljesség igényével foglalja össze a címében megjelölt tudományterület alapfogalmait, a latin és egyéb nyelvű terminus technicusok magyará?zatával.
Bízunk abban, hogy a kislexikon használata hozzájá?rulhat a táplálkozástudomány mélyebb megismeré?séhez.
Forgassák egészséggel!

Adatok

Kiadó:
SpringMed Kiadó
Oldalszám:
483
Megjelenés:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156337795
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Antal Emese - Dr. Boros Szilvia - Raposa László Bence
Borító ár:
12800
-28%
12 800 Ft9 216 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!