DAC digitál analóg audio konverter Bluetooth vevő Optikai SPDIF Toslink USB olvasó RCA 3,5 mm jack kimenet távirányitós

DAC digitál analóg audio konverter Bluetooth vevő Optikai SPDIF Toslink USB olvasó RCA 3,5 mm jack kimenet távirányitós
 • DAC digitál analóg audio konverter Bluetooth vevő Optikai SPDIF Toslink USB olvasó RCA 3,5 mm jack kimenet távirányitós
 • DAC digitál analóg audio konverter Bluetooth vevő Optikai SPDIF Toslink USB olvasó RCA 3,5 mm jack kimenet távirányitós

Jellemzők:
Digitális-analóg audio DAC átalakító adapter Digitális SPDIF optikai Toslink 3,5 mm-es 3,5 AUX jack RCA L/R Bluetooth 5.0 vevőhöz

 • [Többfunkciós 192 khz-es DAC konverter]Beépített, nagy teljesítményű DAC chip, támogatja a 192K/24bites mintavételi frekvenciát; Segítsen a felhasználóknak megoldani a különböző audio interfészek analóg erősítőkhöz való csatlakoztatásának problémáját. A DAC konverter az USB vagy optikai digitális audio jeleket egyidejűleg analóg L/R RCA és 3,5 mm-es jack hanggá alakítja.

 • [Hangerő beállítása] Professzionális hangerőszabályzó gomb, amely rendkívül egyszerűvé teszi az RCA és az AUX kimeneti hangerejének beállítását, válassza az USB/Toslink bemenetet vagy a némítást és a táp be-/kikapcsolását.

 • [Zenelejátszó USB flash meghajtóval] Ez egy digitális zenelejátszó USB Flash Drive (FAT32) bemenettel, amely támogatja az MP3, WAV, APE, FLAC és WMA veszteségmentes formátumokat. Bármikor lejátszhatja az USB flash meghajtón tárolt zenei fájlokat, és a jobb hangminőség érdekében 3,5 mm-es optikai szálon keresztül adja ki azokat a hangszóróira.

 • [Bluetooth 5.0 vevő antennával ]A legújabb Bluetooth 5.0 verzió veszteségmentes átviteli technológia és Bluetooth dedikált antenna a stabil jelátvitel érdekében. Támogatja a Bluetooth párosítást mobil eszközökkel hangátvitelhez (például mobiltelefonok, táblagépek). Támogatja az SBC, AAC dekódert és a jeltávolságot akár 15 méterig Bluetooth antennával.

 • [Széles alkalmazás] Könnyen beállítható és használható. Kompatibilis minden optikai/koaxiális kimeneti interfésszel rendelkező eszközzel, például TV-vel, DVD-vel, játékkonzolokkal, sztereókkal RCA L/R 3,5 mm-es fejhallgató-bemenettel, fülhallgató-berendezéssel. (MEGJEGYZÉS: A TV hangkimenetét PCM/LPCM formátumra kell állítani. NEM támogatja az 5.1 csatornát, például a Dolbyt és a DTS-t)

A csomagolás tartalma

1.Digitális-analóg audio konverter........................1 db

2.USB tápkábel................................................ ....1 db

3.IR távirányító(CR2025 elem nélkül).......1 db

4. Használati útmutató .................................................. .......1 db angol

9 990 Ft
Irány a webshop
  Irány a webshop

  Iratkozz fel azhírlevélre

  és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!