BIO Süngomba por (80g)

BIO Süngomba por (80g)
  • BIO Süngomba por (80g)

A süngombát nevezik még oroszlánsörény gombának is. A változatos névválasztás oka a gomba külalakja. A süngomba ökölnyi nagyságú, melyet kívülről apró csapok borítanak. A gomba színe sárgásfehér. Ismertségét kiváló ízén túl gyógyhatásának köszönheti. Ez a termék 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül.

Csomagolás: gombapor barna porüvegben

Töltő tömeg: 80 g liofilizált süngomba por.

Összetétel: 100%-ban liofilizált süngomba port tartalmaz adalékanyag nélkül.

Ajánlott fogyasztása: naponta 2-szer 1 mokkáskanál (1 g) ételhez keverve.

Származás: Magyarországon termesztett és szárított gombapor.

Gyártó és forgalmazó: Champex Kft. H-1222 Budapest, Dévény u. 42-44.

Minőségét megőrzi: a csomagoláson feltüntetett időpontig.

Gombaporaik minőségének garanciája, hogy a gomba alapanyagát saját bio minősítésű földjeiken termesztik, majd a gombatermesztés, feldolgozás és szárítás (liofilizálás) is itt valósul meg a váli Mária Anna pusztán található gazdaságukban.

Ökológiai gombatermesztésünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi, az aktuálisan érvényes tanúsítvány ide kattintva kérhető le a gyártó cég (Champex Kft) nevének megadásával:

https://hu-oko-01.hu/ACM/faces/form/portal/certification/certsearch.xhtml

Figyelem!

  • a készítmény 3 évnél fiatalabb gyermekeknek nem javallott
  • gyermekek elől védett helyen tartsa
  • ne lépje túl az ajánlott adagot
  • felnyitást követően 3 hónapon belül felhasználandó
  • fogyasztása nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést
  • fogyasztása nem pótolja a változatos étkezést.

Mi is az a liofolizálás?

A ma ismert legkíméletesebb szárítási eljárás a liofilizálás vagy más néven fagyasztva szárítás. Az eljárás során a gombában lévő víz vákuum alatt megfagy, majd szublimálással távozik. A végeredmény tehát 100%-ban természetes anyag, melyből csak a víz került elvonásra, az abban oldott íz és illatanyagok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok viszont teljes mértékben a gyógygombában maradnak, mindezt sejt és szövetkárosodás nélkül!

A liofilizált termék tulajdonságai a következők

  • Az eljárás során semmilyen kémiai adalékra nincsen szükség, kizárólag a víz kerül kivonásra a termékből, a vízben oldott anyagok viszont már a termékben maradnak.
  • A liofilizált termék nedvességtartama 2-4 % közötti. A liofilizálási eljárás, és az alacsony hőmérsékleten való szárítás következtében a termékben lévő beltartalmi értékek (pl. fehérjék, vitaminok és minden egyéb ásványi anyagok) megmaradnak.
  • A liofilizált termékben benne maradnak az íz a szín és illat anyagok is.
  • A termék szövet és sejtkárosodás nélkül szárad.
  • A liofilizált termék, ha felhasználás során vizet kap, rövid időn belül visszaveszi azt.

Figyelem! A termék használata nem helyettesíti az egészséges életmódot és a helyes, kiegyensúlyozott táplálkozást.

További hasznos információkat olvashat a liofilizáláson a Gombakirály oldalunkon ide kattintva: LIOFILIZÁLÁS

Adatok

Árukereső.hu Export Kategória:
Élelmiszer
9 990 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!