Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

Befőzés és tartósítás - 399 recept - lekvárok, savanyúságok és egyéb finomságok

A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőr készítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk. A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.

Adatok

Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Oldalszám:
144
Kiadás éve:
2024
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155723667
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Cosima Bellersen Quirini
Borító ár:
3500
-28%
3 500 Ft2 520 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!