Az egészség könyve - Gyümölcsételek és nyersfőzelékek

Az egészség könyve - Gyümölcsételek és nyersfőzelékek

Dr. Maximilian Bircher-Benner svájci orvos, a Wundepunkt alapítója, az orvostudomány legjelentősebb alakjai közé tartozott.

Dr. Bircher-Benner felismerte a táplálék minőségének jelentőségét az egészségre. Betegségeink túlnyomó többsége civilizációs táplálkozásunk következménye. Gyógymódja a betegek számára nyers diétából állt, míg az egészségeseknek a teljes értékű táplálkozást javasolta.

Dr. Bircher-Benner természetes módszerekkel gyógyított, a táplálkozással, a fénnyel, a vízzel, a levegővel, és olyan sikereket ért el a gyógyításban, amelyről a modern orvostudomány még mindig csak álmodik, és mindaddig álmodni is fog, amíg nem változtat szemléletén.

Dr. Bircher-Benner nevéhez fűződik korunk egyik legdivatosabb eledele: a müzli. A müzli szó svájci németül kását jelent, amelyet dr. Bircher-Benner gyógyételként szolgált föl betegeinek. Müzlijének legfontosabb tulajdonsága, amely alapvetően megkülönbözteti a mai müzliktől, hogy mindig minden összetevője friss volt. Frissen pelyhesítették a pelyheket és friss volt benne a gyümölcs.

Dr. Bircher-Benner tisztelői közé olyan hírességek tartoztak, mint Mahatma Gandhi, Rainer Maria Rilke, Hermann Hesse és Thomas Mann.

Adatok

Kiadó:
BELSŐ EGÉSZSÉG KIADÓ
Oldalszám:
74
Kiadás éve:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786155144523
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Dr. Maximilian Bircher-Benner
Alcím:
A táplálkozás mint természetes gyógytényező
Borító ár:
2100
-28%
2 100 Ft1 512 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!