Az édességek magasiskolája

Az édességek magasiskolája

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ

Adatok

Kiadó:
Geopen Kiadó
Oldalszám:
308
Megjelenés:
2024
Kötésmód:
kemény kötés
ISBN:
9789635161492
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Alcím:
90 legendás francia és nemzetközi recept
Borító ár:
12900
-28%
12 900 Ft9 288 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!