Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja:
"Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával."
A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz.

A könyv az eredeti kiadás reprint változata.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
48
Kiadás éve:
2023
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156603043
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
N. Nagy Sándor
Borító ár:
2900
-28%
2 900 Ft2 088 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!