új Amiláz enzim GA 500

Amiláz enzim GA 500
  • Amiláz enzim GA 500

GA 500 Amiláz Enzim – Keményítő Bontó Enzim Gabonacefréhez, Sörfőzéshez és Gabonatej Készítéséhez

A GA 500 amiláz enzim egy speciálisan kifejlesztett enzimkeverék, amely hatékonyan bontja le a keményítőt erjeszthető cukrokká.Ideális választás gabonacefrék (pl. búza, árpa), burgonya alapú cefrék, sörkészítés és gabonatej otthoni előállítása során.

Jellemzők:

  • Összetevők:Alfa-amiláz és glükóamiláz (amilo-glükózidáz)
  • Kiszerelés:30 ml és 1 liter
  • Felhasználás:150 liter (30 ml) vagy 5.000 liter (1 liter) keményítő tartalmú cefréhez
  • Hőmérséklet-tartomány:70–75°C
  • Időtartam:2 óra
  • Alkalmazás:Sörfőzéshez, whisky és vodka előállításhoz, gabonatej készítéséhez

Használati útmutató:

  1. Melegítse fel a gabona- vagy burgonya cefrét 70–75°C-ra.
  2. Adjon hozzá 8–10 csepp GA 500 enzimet 1 liter cefréhez.
  3. Tartsa ezt a hőmérsékletet 2 órán keresztül, folyamatos keverés mellett.
  4. A keményítő bontásának ellenőrzéséhez végezzen jód tesztet: ha a keverék lilára színeződik, a keményítő még nem bontódott le teljesen.
  5. A kész cefrét indítsa el gabonacefréhez való élesztővel, majd párolja le a kívánt alkoholtartalom eléréséhez.

Gabonatej recept:

  • 50 g hántolt zab
  • 1,1 liter víz
  • Csipet só
  • Pár csepp olaj
  • 8–10 csepp GA 500 enzim

Főzze össze a zabot a vízzel, sóval és olajjal.Miután lehűlt 70–75°C-ra, adja hozzá az enzimet, majd turmixolja össze.Hagyja lassan kihűlni, és fogyasztható is.

Adatok

Gyártó:
C. Schliessmann GmbH & Co. KG
2 400 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!