A táplálkozás százmillió éves története

A táplálkozás százmillió éves története

Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz, aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre.

Adatok

Kiadó:
Typotex Kiadó
Oldalszám:
296
Kiadás éve:
2021
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9789634931072
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Stephen Le
Alcím:
Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma?
Borító ár:
4500
-23%
4 500 Ft3 488 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!