A sertés házi feldolgozása

A sertés házi feldolgozása

Ez a kis könyv nagy segítségére van mindazoknak, akik házilag vágnak és dolgoznak fel sertést. Itt nem csak a vágást, hanem a sertés különböző részeinek használatát és elkészítését is bemutatja a szerző. Jó pár praktikus tanácsot is találunk a fűszerezésről, a füstölésről és a különböző ízes csemegék elkészítéséről.

Adatok

Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Oldalszám:
32
Megjelenés:
2025
Kötésmód:
puha kötés
ISBN:
9786156788948
Nyelv:
magyar
Várható szállítási idő:
2-4 munkanap
Szerző:
Kapitán Mária
Borító ár:
2700
-28%
2 700 Ft1 944 Ft
Irány a webshop
    Irány a webshop

    Iratkozz fel azhírlevélre

    és értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról!